​Få en professionel facaderenovering udført af os

​Trænger dit hus til en professionel facaderenovering? Så kan vi hos DS Maler Entreprise IVS hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i Melby, men vi kører også gerne ud til både erhvervs- og privatkunder i Frederiksværk, Hillerød og omegn.

Der kan indimellem opstå et behov for en facaderenovering. Det kan afhænge af flere faktorer, men for de fleste bør en hus- eller bygningsfacade generelt fremstå pæn og intakt. Er det ikke tilfældet, har du formentlig et behov for at få renoveret facaden.

Det er her, vi træder ind og tilbyder vores hjælp. Som malerfirma har vi 20 års erfaring i branchen og har derfor foretaget mange facaderenoveringer igennem tiden. 

Som du sikkert allerede er bevidst om, kan en pæn facade være afgørende for kunder eller gæsters indtryk af bygningen eller huset. Derfor kan vi tilbyde vores hjælp med:

  • Pudsning af facade
  • Vandskuring af hus
  • Maling af facade

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang. Eksempelvis kan priserne variere væsentligt alt efter, om der er tale om en facaderenovering på en stor bygning eller et mindre hus.

En ting er dog altid sikker, når du hyrer os - vi garanterer konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang.​

Har du interesse i en pæn facade på en bygning eller et hjem, så andre besøgende kan få et godt indtryk allerede inden, de træder ind? Så er du mere end velkommen til at forhøre dig hos os for flere informationer. Du kan være sikker på, at du får en fair pris. 

Vores mange år i branchen har tilmed gjort, at vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder og foreslå flere forskellige muligheder. For os er det vigtigt, at dine behov og ønsker kommer i første række ved en renovering af facade.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Hvis du har interesse i at høre mere om, hvordan vi reparerer din facade, så den passer til dig, hører vi meget gerne fra dig. Uanset om du mangler flere informationer eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, står vi altid til rådighed. Ring på telefon 29 92 27 62, eller skriv en e-mail på dsmalerentreprise@gmail.com.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

Melbyvej 100

3370 Melby

  • Erfaring: 20 år
  • Speciale inden for typehuse

Kontakt os​

29 92 27 62

​✉ dsmalerentreprise@gmail.com

CVR

​CVR: 38903144